Županija objavila Odluku o sufinanciranju energetske učinkovitosti

Prošlog je tjedna Dubrovačko neretvanska županija objavila Odluku o odabiru ponuditelja za Javni poziv za ugradnju energetski učinkovitije vanjske stolarije i fasade na području županije iz travnja ove godine na koje se prijavilo i šest građana Vela Luke.

 
Svim prijavljenim građanima, osim jednog koji nije zadovoljavao sve preduvjete, odobrena su sredstva i oni će, čim završe s radovima podnijeti Zahtjeve za dobivanje odobrenih sredstava u iznosu od 50% uloženih sredstava, odnosno do 37.500,00 kn. 

Ovim putem želimo potaknuti građane Vele Luke da se prijavljuju na Javne pozive za energetsku učinkovitost i da na taj način ostvare ova poticajna sredstva genericoitalia.it. Želimo pohvaliti sve aktivnosti koje je udruga Novi otok učinila za prijavitelje od javnih radionica, pojedinačnih pomoći kod svake prijave (administrativnu pomoć kod popunjavanja i kompletiranja prijava) do svakodnevnog otvorenog ureda za vaša pitanja i dileme. 
Isto tako želimo potaknuti građane Vele Luke na prijave na Javni poziv za ulaganja u povećanje energetske učinkovitosti turističkih objekata a svu pomoć i informacije možete dobiti u uredu Partnerske grupe za energetsku učinkovitost u Zadružnom domu, II kat soba 23, svakim radnim danom od 8,30 do 12,30.

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA