Poziv na 3. radionicu za energetsku učinkovitost

Poštovane  Velolučanke i  Velolučani !
Udruge  Novi otok,  koja je  jedna od tijela  za provedbu mjera Akcijskog plana za učinkovito korištenje energije u Općini Vela Luka ,  pozivamo Vas na 3. Radionicu za „Energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije „koja će se održati 22.10.2015. u 18:00 sati u Sali za sastanke u Zadružnom domu, ulica Obala 2 u Veloj Luci.
 
Teme 3. Radionice su:
1. Izvješće o dosadašnjim aktivnostima i rezultatima provedbe mjera  Akcijskog plana Općine Vela luka za koje je zadužena udruga.  
2. Obavijesti  o otvorenim  Javnim  pozivima za povećanje energetske učinkovitosti ,najave novih Javnih poziva  i prijedlozi   za prijave ili pripreme za prijavu na Javne pozive.
3. Primjeri provedbe energetske učinkovitosti i ugradnja obnovljivih izvora energije  u Veloj  Luci, Hrvatskoj i EU. 
Informirati ćemo vas o uspješnim  prijavama  na Javne poziv za  ulaganje u obnovu obiteljskih kuća i turističke apartmane vlasnika  iz Vela Luke u 2015 kao i dobrim primjerima.
4. Aktualna zbivanja i daljnji Planovi provedbe energetske učinkovitosti.  
Pozivamo  sve zainteresirane  građane da prisustvuju radionicama, ulaz je besplatan. Na ovoj 3. Radionici, koja će biti radionica  konkretnih primjera provedbe povećanje i nabava obnovljivih izvora energije , Vi ćete osobno imati priliku ispuniti anketu , letak za Vašu obiteljsku kuću ili apartman te dobiti izračun ušteda energije i isplativost provedbe i povrata investicije ulaganja u povećanje energetske učinkovitosti i osvojiti  vaučer u vrijednosti od 100,00 do 500,00 kn . Odgovore i izračun će vam  dati renomirani stručnjaci iz područja ENU i OIE iz naše Partnerske Grupe  iz Splita, Šibenika  , Zagreba i  s otoka. O Akcijskom planu Općine Vela Luka i drugim akcijskim planovima govorit će Vam i jedan od autora Akcijskog plana sa Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Zagreba.
Dobro došli na 3. Radionicu , saznajte sve o konkretnim primjerima provedbe povećanje energetske učinkovitosti u četvrtak  22.10.2015. u 18:00 sati u Zadružnom domu, Obala 2 u Sali za sastanke.  Dođite i ispunite Anketu  i osvojite vaučer !
Organizatori :
Općina Vela Luka, udruga  Novi  otok   i  Partnerska  grupa  za energetsku učinkovitost.
 
 

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA