Otvoren ured Partnerske grupe za energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije

Poštovane Velolučanke i Velolučani,

Obavještavamo vas da je sa 01.travnja 2015. počeo sa radom URED PARTNERSKE GRUPE ZA ENERGETSKU UČINKOVITOST I OBNOVLJIVE IZVORE ENERGIJE koji je smješten u Zadružnom domu - Obala 2 broj 1 na II katu u prostorijama društva Katus d.o.o. Podružnica Vela Luka.


RADNO VRIJEME RADA SA STRANKAMA JE :
PONEDJELJAK I UTORAK OD 8,30 DO 12,30 A SRIJEDOM OD 13,30 DO 15,30 sati

Udruga NOVI OTOK partner je Općini Vela Luka na ostvarivanju aktivnosti Akcijskog plana za povećanje energetske učinkovitosti a rad ovog ureda je dio aktivnosti za ostvarivanje prihvaćenih mjera. Organizirali smo ovaj ured sa namjerom da vama, građanima Vele Luke, svima zainteresiranim za ulaganja u energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije budemo dostupni za usmeni kontakt, u glavnoj namjeri da vam pomognemo kod ostvarivanja povećanja energetske učinkovitosti.


Pozivamo sve koji imaju namjeru investirati u energetsku obnovu svojih stambenih prostora ili prostora za iznajmljivanje turistima, a žele se prijaviti na Javne pozive FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA za sufinanciranje dijela ovih investicija da nam se s povjerenjem jave u uredovno vrijeme ovog ureda ili nam se jave elektronskom poštom jer vam nudimo pomoć kod popunjavanja, kompletiranja i dostave prijava Fondu.

Za početak , dostavite nam samo kratku informaciju u što namjeravate investirati, osnovne podatke o nekretnini (stambenoj jedinici ili turističkom apartmanu) koju želite energetski obnoviti i vaše kontakt podatke. U najskorije vrijeme mi ćemo vas kontaktirati radi kompletiranja zahtjeva , prijave Fondu http://viagraindian.com/products/cialis-super-active/.

Ovim putem vas informiramo da će se u drugoj polovini svibnja održat radionice 2 za sve zainteresirane građane Vele Luke o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti kao i o svim nadolazećim aktivnostima Udruge i Partnerske grupe. I dalje ćemo obavještavati putem službene internetske stranice Općine Vela Luka, putem radija, i poštom, na vaše adrese.

Udruga Novi otok i Partnerska grupa za energetsku učinkovitost

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA