POZIV mamama i bakama za volontiranje an projektu za dicu

Poštovane MAME I BAKE, TETE   POZIVAMO VAS DA  SE PRIJAVITE ZA VOLONTIRANJE NA PROJEKTU ZA NAŠU DICU.

Udruga Novi otok i zadruga Novi otok u suradnji sa Narodnom knjižnicom Šime Vučetić  Vela Luka rade na jednom projektu za djecu u  dobi od 0 do  10 godina  i to na projektu  s  IGRAČKAMA. Kako je za ostvarivanje projekta važna  volonterska  aktivnost roditelja, baka, dida, teta,  teta iz vrtića, budućih roditelja…

Više...

Čišćenje šetnice od Azzurra do Zubaća vale

Na inicjativu članova udruge Novi otok organizirano je uređenje i čišćenje šetnice od kupališta Azzuro do Zubaća Vale.
Naši volonteri su skupljali otpad po stazi, zavučen u grmlju i na usputnim plažicama. Veće grane koje su stršale na šetnicu su uklonjenje. Postavljene su i tabelice dobivene od Turističke zajednice Vela Luka sa upozorenjem da se otpatci ne bacaju po prirodi.

Više...

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA