POZIV NA SUSRET EKO KNJIŽNICA IGRAČAKA DO SADA OSNOVANIH U HRVATSKOJ

Članovi udruge Novi otok iz Vela Luke pozivaju vas na ovaj Susret na kojem će  sudjelovati sve do sada otvorene knjižnice i to :

Prva  knjižnica koju je otvorila  Ekološka udruga Krka u Kninu; Druga knjižnica koju je  otvorila udruga Zeleni dan u Zagreba; Treća  knjižnica koju je  otvorila  udruga Novi otok i Narodna knjižnica Šime Vučetić iz Vela Luke u Vela Luci i Četvrta  knjižnica koju je  otvorila  udruga Java i igraonica Radionica sreće u Sesvetskom Kraljevcu kraj Zagreba. Imamo obećanje da će nam se pridružit  gospodin Šime Strikoman sa svojim milenijskim puzlama   koje ćemo svi zajedno  slagati na  veloluškoj rivi kao i svi  dragi , dobrodošli gosti ! Možda nas  barba Šime i fotografira , sve zajedno !!

U sklopu susreta otvoriti ćemo izložbu RUČNI RADOVI OTOČANA koja je uvod u naš slijedeći projekt ! Na Susretu će nam  par pjesama otpjevati  ženska klapa Manina iz Blata (5-7 razred osnovne škole).

Pozivamo   djecu , roditelje , bake , dide, tete , barbe  i sve koji  još osijećaju  dijete u sebi! Pozivamo druge udruge i sve koji mogu podržati i organizirati  u svojim  općinama , gradovima ovakve  EKO KNJIŽNICE IGRAČAKA da se pridruže jer možemo im prenijeti stečeno iskustvo i pomoći kod osnivanja novih eko knjižnica igračaka.

Ideja osnivača prve Eko knjižnice igračaka iz Knina i svim ostali otvorenim Eko knjižnicama igračaka je  odlična i njeno  provođenje donosi radost  djeci i zadovoljstvo svim učesnicima. Rezultati dokazuju  da se ovim projektom postižu odlični učinci jer se dobivaju  osmijesi i zadovoljstvo djece što  mogu posuditi i igrati se sa raznim igračkama a doprinosi se zaštiti okoliša i  uči se djecu odvajati  a ne bacati  predmete koji se mogu višekratno koristiti

Molimo sve koji  žele doći na naš susret da nam se  prijave  mailom na adresu : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.do  03.07.  radi  osiguranja  „mjesta“  za slaganje milenijskih puzli i našem druženju.

 

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA