OBAVIJEST - Radionica dokumentarnog filma

Udruge Novi otok i Filmaktiv pozivaju sve zainteresirane mlade ljude na radionicu dokumentarnog filma koja će se održati 8.10 do 11.10. u Veloj Luci!
Osnovna metoda rada tijekom radionice jest neformalno druženje i učenje kroz puno praktičnog rada. Radionica pruža osnovna znanja i vještine potrebna za izradu kratkog dokumentarnog filma, od ideje do realizacije.

Polaznici će se upoznati sa specifičnostima dokumentarnog žanra te različitim pristupima problematici i obradi tema kroz praktične primjere. Razgovarat će se o temi i odabiru odgovarajuće forme za realizaciju zajedničkog dokumentarnog filma, a zatim će se izraditi mini scenarij i plan snimanja. Slijedi puno praktičnog rada s kamerom i snimanje zvuka. Izlazi se na teren i snima se sav potreban video i audio materijal. Materijal se prebacuje na kompjuter i zajednički editira kratki film.

Radionicu vode članovi udruge Filmaktiv iz Rijeke.

Radionica je besplatna, a broj polaznika je ograničen.

Prijave (ime, prezime, god rođenja i br telefona) i dodatne informacije na :

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili
0919403643

Prijave su otvorene do 06.10.2015.

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA