OBAVIJEST - Certifikat za objekte koji se iznajmljuju

Kako sukladno zakonskoj obvezi po kojoj  svi  iznajmljivači turističkih objekata od 1.1.2016. moraju posjedovati energetski certifikat za svoje objekte koje iznajmljuju  a veći su  od  50 m2, udruga Novi otok, zadruga Novi otok i  Partnerska grupa za energetsku učinkovitost poslala je obavijest turističkim iznajmljivačima općine Vela Luka sa ponudom za energetske preglede  objekata od strane suradnika Partnerske grupe kojom se nudi kompletna uslugu energetskih pregleda i certificiranja.
Udruga Novi otok i Partnerska grupa za energetsku učinkovitost među svojim članovima ima ovlaštene  energetske certifikatore koji stručno obavljaju energetske preglede za ove objekte i izrađuju energetski certifikat , te smo stoga i dostavili ponude građanima Vela Luke sa cijenama energetskog pregleda prema vrsti objekta  i  rokovima ishođenja energetskog certifikata.
 
AKO  STE VLASNIK APARTMANA  I ŽELITE ŠTO PRIJE IMATI  ENERGETSKI CERTIFIKAT VAŠEG OBJEKTA  U NAŠOJ PONUDI   MOŽETE IZABRATI  ENERGETSKOG CERTIFIKATORA. SURADNICI I PARTNERSKE GRUPE ZA ENERGETSKU UČINKOVITOST  ĆE VAM  OVE PREGLEDE NAPRAVITI POVOLJNO I SA JAMSTVOM KVALITETE.
 
Ukoliko obavijest niste dobili, a zainteresirani ste za energetski pregled vašeg objekta slobodno nam se obratite u uredu Partnerske grupe za energetsku učinkovitost u zgradi Zadružnog doma, 2. kat 
svakog radnog dana od 8:30-12:30  ili na telefon 812-818. Neka i Vaš objekt bude spreman za iduću sezonu, neka  bude konkurentan i kvalitetan! 
 
UDRUGA NOVI OTOK, ZADRUGA NOVI OTOK I PARTNERSKA GRUPA ZA ENERGETSKU UČINKOVITOST

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA