Održana 3. radionica za energetsku učinkovitost

U organizaciji Općine Vela Luka, udruge Novi otok i Partnerske grupe  za energetsku učinkovitost  od 22.-23.10.2015. održane su dvije radionice o energetskoj učinkovitosti .

Jedna za građane Vela Luke i druga za zaposlenike općine Vela Luka. Ovakve radionice se održavaju već po treći put u Veloj Luci, a provode se prema usvojenim mjerama  Akcijskog plana za učinkovitije korištenje energije u Općini Vela Luka .

 Na radionicama su obrađene teme :

1.    Izvješće o dosadašnjim aktivnostima i rezultatima provedbe mjera  Akcijskog plana Općine Vela luka

2.    Obavijesti  o otvorenim  Javnim  pozivima za povećanje energetske učinkovitosti ,najave novih Javnih poziva  i prijedlozi   za prijave ili pripreme za prijavu na Javne pozive

3.    Primjeri provedbe energetske učinkovitosti i ugradnja obnovljivih izvora energije  u Vela  Luci, Hrvatskoj i EU

4.    Aktualna zbivanja i daljnji Planovi provedbe energetske učinkovitosti   

Radionicama je prisustvovalo 16 zainteresiranih građana .

 

Foto: Anđela Šćepanović

 

 

 

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA