Gostovanja na radiu Val i radiu M

Udruga Novi otok je uoči predavanja koja su održana u Veloj Luci 22.10 i 23.10. gostovala na lokalnim radijima Vele Luke - Radio Val i Radio M.  Kao najvažnije aktivnosti udruge navedene su organizacija tribina za građane, poduzetnike i ostale  zainteresirane za prijave na razne natječaje za regionalni razvoj, energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije i sve teme održivog razvoja. 

Istaknuli su aktivnosti u poticanju stanovništva, pravnog sektora i građana za prijavu na natječaje za povećanje energetske učinkovitosti, zatim nastavak akcije za stvaranje baze podataka  mladih nezaposlenih osoba, ostalih nezaposlenih i akcija za zapošljavanje mladih, te organiziranje edukacija, predavanja o energetskoj učinkovitosti, obnovljivim izvorima energije, održivom razvoju i samozapošljavanju, te osnivanja Partnerske grupe. 

Na radiu Val su gostovale  Katica Smojver, te mentorica i Ivana Cetinić, dok su na radiu M gostovali Paško Melvan voditelja grupe za energetsku učinkovitost i Nikola Matak sa fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu autor akcijskog plana.

 

foto: Radio Val

 

foto: Radio M

 

 

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA