POZIV ZA SUDJELOVANJE NA ENERGETSKOM DANU „ŽIVJETI SA SUNCEM“

U sklopu održavanja Energetskog dana u Vela Luci 03. 06. 2016. održat će se izložba dječjih radova, plakata, poruka i slično na temu očuvanja okoliša, učinkovitog gospodarenja energijom i obnovljivih izvora energije. Udruga Novi otok, Vela Luka raspisuje natječaj za dječje crteže , plakate na temu „I JA MOGU POMOĆI DA MOJ OTOK OSTANE OVAKO LIJEP!“ za dječje vrtiće, osnovne škole, udruge i ostale institucije koje radu s djecom na otoku Korčuli.
Primljeni radovi biti će izloženi na izložbi u sklopu Energetskog dana. Cilj energetskog dana je unaprijediti znanje ljudi o učinkovitom gospodarenju energijom, važnosti korištenja obnovljivih izvora energije, odvajanja otpada i očuvanja okoliša kako bi sami sebi pomogli i smanjili štetne klimatske promjene koje se događaju. Svi sudionici koji pošalju dječje radove dobiti će simboličke energetske nagrade za sudjelovanje. Radovi trebaju biti izrađeni na formatu A4 ili A3, sa pastelnim, drvenim, vodenim bojama ili kolaž tehnikama.
Predaja radova do 31. 05. 2016, za predaju molimo kontaktirati Ivanu Cetinić na mobitel 099 216 8863
 
Udruga Novi otok
 
Seđa Topali, predsjednica

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA