OBAVIJEST - Radionica na temu energetske učinkovitosti

Udruga Novi otok pripremila je radionicu na kojoj ćete dobiti odgovore na Vaša pitanja i nedoumice koje svi imamo i ne znamo još odgovore: ako ne znate kako možete povećati energetsku učinkovitost u svojim domovima, kako uz uporabu manje energije obaviti isti posao, ako ne znate kako i koliko možete uštedjeti energiju zamjenom postojeće rasvjete sa energetski učinkovitom LED rasvjetom, ako ne znate kako i koliko možete uštedjeti ako  na svoj krov postaviti solarni kolektor, ako ne znate kako je moguće energiju staviti u vlasništvo građana i promjenom svog ponašanja pomoći Zemlji, a baš Vas sve to interesira, dođite na radionicu o energetskoj učinkovitosti i upoznavanje s  Energetskom zadrugom Novi otok uz primjere „Zelena Energetska zadruge“ koja u praksi ima odlične uspjehe.

Radionica će se održatiu vijećnici općine Vela Luka 21. 04. 2016. u 18:00 sati.

Gosti i predavači su renomirani stručnjaci za energetiku, održivi razvoj i zelenu energiju.

Proslavimo zajedno Dan planeta Zemlje radionicom o tome kako je možemo očuvati, a ujedno i svoj život učiniti ugodnijim i jeftinijim.

Radujemo se Vašem dolasku!

Udruga Novi otok

Energetska zadruga Novi otok

Partnerska grupa za energetsku učinkovitost

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA