Poziv za sudjelovanje na izložbi ručnih radova

Udruga Novi otok poziva sve zainteresirane na sudjelovanje i prijavu ručnih radova za  izložbu koja će se  organizirati u sklopu Susreta Eko knjižnica igračaka do sada otvorenih  u Hrvatskoj! Susret će se održati 6. i 7. srpnjau Vela Luci .Ova izložba biti će početak i uvod u niz  novih aktivnosti koje udruga planira. Pozivamo sve vlasnike ručnih radova koji bi rado izložili na ovoj izložbi  ručne radove koje izrađuju ili posjeduju da nam se obrate mailom, sms-om ili pozivom; napravite „mobitelom „  fotografiju ručnog rada i pošaljite nam ,  mi ćemo vas kontaktirati! Vlasnici izloženih radova dobit će nagradu iznenađenja!

Ako posjedujete talent, maštu , vještinu  i znanje i sami  izrađujete ručne radove u raznim tehnikama pozivamo vas na sudjelovanje u izložbi. Ako ste pak vlasnici nekog ručno izrađenog predmeta, otvorite  ormare vaših baka , pronađite stare ručne radove :maramice ukrašene ažurom, mirliće, tapetiće, tavaje, blazine, kuhinjske krpe; didine  izrađene  ukrasne predmete  od drva ili kamena,  pošaljite nam fotografiju.Rok za slanje fotografija ili dostavu radova je  30.06. 2017. javit ćemo vam se povratno u roku od par dana od primitka poruke i dogovoriti o načinu posudbe pojedinog ručnog rada. Posuđene radove ćemo čuvati i nakon izložbe vratiti. Fotografije nam možete slati direktno na mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ili nas kontaktirajte   u vremenu od 8,30-12,30  na mobitel 0992168863.

Njegujmo osjećaj za lijepo i kreativno uz  čuvanje  naslijeđenog  i oživimo duh starih zanata!

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA