Održana radionica za mlade u Veloj Luci

Udruga Novi otok uz podršku Općine Vela Luka organizirala je predavanje za mlade Vela Luke sa temama : VOLONTIRAJ  I TI  i POKRENI SE , BUDI PODUZETNIK !  Ali zbog  iznenadne   spriječenosti  predavača  tema radionice je promijenjena, te su prisutni mladi slušali temu: RAZMIJENA MLADIH , odnosno  što sve pruža mladima program ERASMUS +

Predavanje je održao  mladi volonter Matej iz Udruge Mladi u EU iz Šibenika. Matej je preko ovog programa studirao godinu dana u Poljskoj  i tri godine u Italiji, pričao je i o svom osobnom iskustvu ce site.

Radionici su prisustvovali mladi Vela Luke  i Blata i grupa učenika završnih  razreda Srednje ekonomske škole iz Vela Luke sa profesorima , voditeljima vježbeničkih tvrtkih škole . Ova radionica je bila prva od radionica za mlade koje će udruga Novi otok održati u suradnji sa udrugom iz Šibenika i tako početi suradnju sa drugim udrugama mladih.

 

Foto: Anđela Šćepanović

 

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA