POZIV mamama i bakama za volontiranje an projektu za dicu

Poštovane MAME I BAKE, TETE   POZIVAMO VAS DA  SE PRIJAVITE ZA VOLONTIRANJE NA PROJEKTU ZA NAŠU DICU.

Udruga Novi otok i zadruga Novi otok u suradnji sa Narodnom knjižnicom Šime Vučetić  Vela Luka rade na jednom projektu za djecu u  dobi od 0 do  10 godina  i to na projektu  s  IGRAČKAMA. Kako je za ostvarivanje projekta važna  volonterska  aktivnost roditelja, baka, dida, teta,  teta iz vrtića, budućih roditelja…

Ovim putem  pozivamo sve zainteresirane zaigrane da nam se pridruže. Preduvjet za ovo volontiranje je samo vaša ljubav prema  djeci. Možete imati od 15 do 100 godina  a  volonterski zadaci i aktivnosti neće biti teški a niti će vam oduzimati puno vremena.

Pozivamo vas da sudjelujete jer tako ćete uljepšati djetinjstvo naše dice!

 

Sve zainteresirane mame, bake, tete, tate, dide i  ostale koji nam se žele pridružiti pozivamo da se  jave  na jedan od sljedećih načina:

Mailom : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sms na mob 0992168863-Ivana Cetinić

Telefonskim pozivom na tel. 812818

Dolaskom u prostorije udruge u zadružni dom na 2.kat – radno vrijeme je : pon-pet 8:30-12:30

Pismom : udruga Novi otok; Ulica 1 br. 77; 20270 Vela Luka

Radujemo se vašim prijavama !

Udruga Novi Otok ,Zadruga Novi Otok i Knjižnica Šime Vučetić Vela Luka

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA