OBLAK ZNANJA - ZAVRŠETAK PROJEKTA

Projekt Oblak znanja za otok mogućnosti je dosao kraju, odradjene su planirane i najavljene aktivnosti, predani su zavrsni izvjestaji, izdane dvije brosure, a e-kutak i e-platforma i dalje ostaju aktivni za sve korisnike.

Dana 21. rujna 2021. godine s početkom u 11 sati u Veloj Luci održana je završna konferencija projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti -stjecanje tržišnih kompetencija putem e učenja“ kodnog broja UP:01.3.1.01.0079.

Projekt je provodila tvrtka Katus d.o.o. iz Zagreba u partnerstvu s udrugom Novi otok iz Vele Luke i Lokalnom akcijskom grupom „LAG 5“ iz Korčule, u razdoblju od ožujka 2019. do rujna 2021. godine.
Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020.“, u sklopu poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza lll“, s ciljem osposobljavanja mladih nezaposlenih osoba. Vrijednost projekta je 824.525,06 kuna a ugovor je potpisan sa Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i ukupno je trajao 30 mjeseci.
Na završnoj konferenciji ostvarene ciljeve,rezultate projekta i probleme u provođenju u novonastaloj situaciji (pandemiji) zainteresiranoj javnosti prezentirali su predstavnici nositelja Katus d.o.o., UDRUGA NOVI OTOK
OVDJE mozete pogledati zavrsnu konferenciju
Na linku mozete pogledati brosuru u kojoj je sve detaljno opisano na jednom mjestu, a radi cuvanja okolisa u print ide samo odredjeni broj kopija.

 

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA