Otvorena Eko knjižnica i Veloj Luci

U sklopu  SUSRETA ŽIVJETI SA SUNCEM - SUSRETA UDRUGA  DUBROVAČKO NERETVANSKE ŽUPANIJE, TREĆU EKO KNJIŽNICU IGRAČAKA U VELOJ LUCI  otvorila je predsjednica Ekološke udruge Krka iz Knina, gospođa Inga Kukolj koja je na ovom susretu bila jedan od predavača.

Ovo simbolično otvaranje Eko knjižnice igračaka  u Veloj Luci bila je zapravo  objava građanima, a posebno djeci Vele Luke da su započele aktivnosti na ovom projektu i da će se uskoro Eko knjižnica igračaka započeti sa radom čim riješe prostor ,nabave preostala sredstva za kupnju spremnika, dio namještaja, te didaktičke  igračke. 

Više...Otvorena Eko knjižnica i Veloj Luci

OBAVIJEST O PROVOĐENJA PROJEKTA I OTVARANJE TREĆE EKO KNJIŽNICE IGRAČAKA U VELA LUCI

Želimo informirati širu javnost  da udruga Novi otok , zadruga Novi otok  i Knjižnica  Vela luka  provode projekt EKO KNJIŽNICA IGRAČAKA . Projekt   se radi u suradnji sa Ekološkom udrugom Krka iz Knina  gdje je otvorena prva EKO KNJIŽNICA IGRAČAKA prije 3 godine  na veselje i zadovoljstvo djece i roditelja.Druga je otvorena u Zagrebu, prije dvije godine  a u Vela Luci će biti 3.  Ideja i cilj partnera na projektu je širenje  ovog projekta  po otoku , županiji  i cijeloj Hrvatskoj.

Više...OBAVIJEST O PROVOĐENJA PROJEKTA I OTVARANJE TREĆE EKO KNJIŽNICE IGRAČAKA U VELA LUCI 

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA