POZIV NA SUSRET EKO KNJIŽNICA IGRAČAKA DO SADA OSNOVANIH U HRVATSKOJ

Članovi udruge Novi otok iz Vela Luke pozivaju vas na ovaj Susret na kojem će  sudjelovati sve do sada otvorene knjižnice i to :

Prva  knjižnica koju je otvorila  Ekološka udruga Krka u Kninu; Druga knjižnica koju je  otvorila udruga Zeleni dan u Zagreba; Treća  knjižnica koju je  otvorila  udruga Novi otok i Narodna knjižnica Šime Vučetić iz Vela Luke u Vela Luci i Četvrta  knjižnica koju je  otvorila  udruga Java i igraonica Radionica sreće u Sesvetskom Kraljevcu kraj Zagreba. Imamo obećanje da će nam se pridružit  gospodin Šime Strikoman sa svojim milenijskim puzlama   koje ćemo svi zajedno  slagati na  veloluškoj rivi kao i svi  dragi , dobrodošli gosti ! Možda nas  barba Šime i fotografira , sve zajedno !!

Read more: POZIV   NA SUSRET  EKO KNJIŽNICA IGRAČAKA DO SADA OSNOVANIH U HRVATSKOJ 

Poziv za sudjelovanje na izložbi ručnih radova

Udruga Novi otok poziva sve zainteresirane na sudjelovanje i prijavu ručnih radova za  izložbu koja će se  organizirati u sklopu Susreta Eko knjižnica igračaka do sada otvorenih  u Hrvatskoj! Susret će se održati 6. i 7. srpnjau Vela Luci .Ova izložba biti će početak i uvod u niz  novih aktivnosti koje udruga planira. Pozivamo sve vlasnike ručnih radova koji bi rado izložili na ovoj izložbi  ručne radove koje izrađuju ili posjeduju da nam se obrate mailom, sms-om ili pozivom; napravite „mobitelom „  fotografiju ručnog rada i pošaljite nam ,  mi ćemo vas kontaktirati! Vlasnici izloženih radova dobit će nagradu iznenađenja!

Read more: Poziv za sudjelovanje na izložbi ručnih radova 

OBAVIJEST O PROVOĐENJA PROJEKTA I OTVARANJE TREĆE EKO KNJIŽNICE IGRAČAKA U VELA LUCI

Želimo informirati širu javnost  da udruga Novi otok , zadruga Novi otok  i Knjižnica  Vela luka  provode projekt EKO KNJIŽNICA IGRAČAKA . Projekt   se radi u suradnji sa Ekološkom udrugom Krka iz Knina  gdje je otvorena prva EKO KNJIŽNICA IGRAČAKA prije 3 godine  na veselje i zadovoljstvo djece i roditelja.Druga je otvorena u Zagrebu, prije dvije godine  a u Vela Luci će biti 3.  Ideja i cilj partnera na projektu je širenje  ovog projekta  po otoku , županiji  i cijeloj Hrvatskoj.

Više...OBAVIJEST O PROVOĐENJA PROJEKTA I OTVARANJE TREĆE EKO KNJIŽNICE IGRAČAKA U VELA LUCI 

Otvorena Eko knjižnica i Veloj Luci

U sklopu  SUSRETA ŽIVJETI SA SUNCEM - SUSRETA UDRUGA  DUBROVAČKO NERETVANSKE ŽUPANIJE, TREĆU EKO KNJIŽNICU IGRAČAKA U VELOJ LUCI  otvorila je predsjednica Ekološke udruge Krka iz Knina, gospođa Inga Kukolj koja je na ovom susretu bila jedan od predavača.

Ovo simbolično otvaranje Eko knjižnice igračaka  u Veloj Luci bila je zapravo  objava građanima, a posebno djeci Vele Luke da su započele aktivnosti na ovom projektu i da će se uskoro Eko knjižnica igračaka započeti sa radom čim riješe prostor ,nabave preostala sredstva za kupnju spremnika, dio namještaja, te didaktičke  igračke. 

Više...Otvorena Eko knjižnica i Veloj Luci

Logo

 

Logo Udruge Novi otok predstavlja otok Korčulu kao prazan prostor koji tek treba biti ispunjen. Prostor koji nije podjeljen nikakvim granicama, gdje ne postoje manji/veći, važni/nevažni gradovi i mjesta. Prostor gdje svi stanovnici imaju jednake mogućnosti i prava. Prostor gdje je čovjek u službi prirode, a ona to mnogostruko vraća. Čovjek od nje i sa njom živi. Čovjek odlučuje koje ce nam boje otok ostati/postati u budućnosti.

Partneri

KATUS DOO

 

EUROPA NOSTRA

 

OPĆINA VELA LUKA